Haroun: "Uit dit punt vertrouwen putten"

Onbekend Onbekend
| 16 reacties
Haroun: "Uit dit punt vertrouwen putten"
Foto: © SC

Haroun en Negrao waren tevreden met het punt, dat hun ploeg in extremis nog uit de brand kon slepen tegen Lokeren. "We moeten nu vertrouwen putten uit dit ene punt", aldus Haroun.

Faris Haroun was uiteraard tevreden met het punt voor zijn ploeg. "We wisten op voorhand dat we geen tien goede kansen gingen krijgen, dus de weinige kansen die we kregen moesten we dan ook benutten. In de eerste helft miste Francois een uitstekende mogelijkheid."

"In de tweede helft hebben we veel energie verbruikt, omdat we een nieuwe nederlaag absoluut wilden vermijden. Het is ons uiteindelijk dan ook gelukt. We moeten dan ook vertrouwen putten uit dit ene punt voor de wedstrijd van volgende week tegen Lierse."

Doelpuntenmaker Negrao gaf na afloop van de wedstrijd ook toe nog niet volledig fit te zijn. "Ik begrijp het wel dat ik nog niet mocht starten van Jacky Mathijssen. Ik ben nog altijd niet 100% fit. Laat ons zeggen dat ik nu speel op zo'n 85 à 90% van mijn kunnen."

"Ik heb heel wat problemen gehad met blessures en voelde me dan ook nog moe in m'n benen", aldus de supersub van Germinal Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties