Bulykin: "Dit had ik zelf nooit verwacht"

Maarten Van Bever
| 9 reacties
Bulykin: "Dit had ik zelf nooit verwacht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht was hij overbodig, maar in de Eredivisie ontpopt Dmitri Bulykin zich tot één van de revelaties. Na 23 wedstrijden staat de aanvaller van ADO Den Haag 2e in de topscorerslijst met 15 doelpunten.

Ook zaterdag tegen VVV-Venlo was Bulykin weer van grote waarde. Met twee doelpunten en een assist bezorgde de huurling van Anderlecht zijn ploeg de drie punten. Daardoor verstevigt ADO Den Haag de vijfde plaats.

"Mensen in de stad vertellen me dat het al dertig jaar niet meer zó goed is gegaan", zegt Bulykin in De Telegraaf. "Dit had ik nooit verwacht toen ik in augustus hier naartoe kwam. Ik ben ontzettend verrast met de manier waarop het hier gaat. Mijn doel was om weer eens elke week een wedstrijd te spelen, maar vijftien treffers en zes assists… Qua rendement is dit mijn beste jaargang ooit."

Bulykin weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Mochten we Europees voetbal halen, dan zou dat natuurlijk een geweldig vooruitzicht zijn. Maar we hebben met de clubs afgesproken dat we na dit seizoen om de tafel gaan zitten. Maar laat duidelijk zijn dat ik het hier enorm naar mijn zin heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties