Lyon kent geen probleem met Nancy

Michiel Derwael
| 1 reacties

Olympique Lyon heeft vanavond AS Nancy verslagen met duidelijke cijfers. Het werd in eigen stadion 4-0. Door deze overwinning probeert men zich terug te knokken in de titelstrijd, maar ze hebben zelf niets in handen.

Lyon kende geen problemen met Nancy. In de 38ste minuut opende de Franse international Yoann Gourcuff de score. In de tweede helft scoorde invaller Pied, vervanger van Gomis, het tweede doelpunt. In de laatste vijf minuten legde Pjanic en Briand de eindstand vast op 4-0.

Lyon knokt zich zo terug in de titelstrijd. De club staat nu op 4 punten van koploper Lille, dat nog een wedstrijd te goed heeft. Nancy kan in de loop van het seizoen nog in de problemen komen, want tussen plaats 14 tot 19 is het verschil slechts 4 punten.