Conceição: "Krijgen geen respijt"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Conceição: "Krijgen geen respijt"
Foto: © SC

Standard staat op het punt om voor de tweede keer op rij naast play-off 1 te grijpen. Ondanks de slechte resultaten ontkent Sergio Conceição dat hij de club zal verlaten. De T2 van Standard haalt ook zwaar uit naar de supporters.

Conceição  zou ontgoocheld zijn door de gang van zaken op Sclessin. “Dat is belachelijk”, aldus de Portugees in het RTBF-programma Complètement Foot. “Ik blijf bij mijn standpunt en zal het nu nog eens herhalen: als Dominique D’Onofrio vertrekt, dan stap ik ook op.”

Conceição had ook nog een eitje te pellen met de misnoegde fans. Omdat zij in Gent herhaaldelijk bommetjes  op het veld gooiden, liet scheidsrechter Serge Gumienny de wedstrijd stilleggen.

“We hebben een jonge  ploeg en hebben met veel blessures te kampen, maar we krijgen van niemand respijt. We hebben blijkbaar geen recht op een misstap. Bij onze eerste nederlaag van het seizoen stonden al twintig fans te protesteren. Ik ben het gedrag van de supporters beu. “

Het Portugese woelwater was ook niet mals voor de scheidsrechters. “Er is niets veranderd tegenover de periode dat ik hier speelde. Het is onbegrijpelijk dat Grondin slechts geel kreeg voor zijn fout op Camara. Witsel mocht enkele weken geleden gaan douchen voor dezelfde fout.”

De Luikenaars zitten in een lastig parket met het oog op play-off 1. “Toch ben ik ervan overtuigd dat we nog in de top-zes zullen eindigen en de finale van de Beker van België zullen spelen.” Conceição rekent daarvoor op Franck Berrier en een comeback van Steven Defour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties