De Witte: "Had vraagtekens voor het seizoen"

De Witte: "Had vraagtekens voor het seizoen"
Foto: © SC

AA Gent zette zondagavond met ruime 4-1-cijfers eenvoudig Standard opzij. Voorzitter Ivan De Witte zat in de tribune en genoot ervan.

“Het was geen wereldwedstrijd, maar op sommige momenten zag ik mooie combinaties”, zegt De Witte in HLN. “Het enthousiasme en de geestdrift waren ook terug. Ik heb er zondag van genoten. Ook omdat het onze eerste topper was die we in eigen stadion wonnen. We hebben een bepaalde grens overgestoken.”

AA Gent verzekerde zich zo van play-off 1. “Ik moet toegeven dat ik voor het seizoen wat vraagtekens had, al wist wel dat we de play-offs zouden halen.  De technische staf werkt goed. Je moet het maar doen om na Preud'homme te komen. Dury heeft dat zeer goed overgenomen. Al zijn we wel de grenzen aan het bereiken met onze huidige middelen. Het nieuwe stadion moet voor een verdere doorbraak zorgen.”

Standard ging zwaar onderuit, maar De Witte is ervan overtuigd dat de Luikenaars zich toch nog bij de top-zes scharen. “Dan zouden de play-offs geweldig ingevuld zijn. Ze hebben ongelooflijk veel talent rondlopen en misten Defour, Tchité en Cyriac.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties