Coach Willem II is eeuwige positivo

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Coach Willem II is eeuwige positivo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Willem II verloor vorige week het degradatieduel tegen Excelsior kansloos met 4-0. De trainer was gedegouteerd na de partij, maar gelooft deze week in de heropstanding.

"Wat overeind blijft is dat we na Excelsior wat recht hebben te zetten. We spelen zaterdag thuis, dat is een voordeel. Net zoals we nog meer thuis- dan uitwedstrijden hebben te gaan. Aan de andere kant zegt het niets. Als je onderaan staat met acht punten is er geen makkie bij. We spelen nog tien finales", aldus coach Gert Heerkes van Willem II.

"Ik wil passie, beleving en scherpte zien. Het begint met hard werken, anders ben je tegen iedere tegenstander kansloos. Maar Heerenveen beschikt over meer kwaliteit. Als zij een goede dag hebben, moeten wij een superdag hebben willen we kunnen winnen. En als Heerenveen een slechte dag heeft, moeten wij alsnog heel goed spelen om ze te kunnen verslaan."

"Als we beide goed spelen, zal de kwaliteit van Heerenveen de doorslag geven. De kracht van Heerenveen is het vleugelspel. Als Assaidi en Beerens een op een komen te spelen en voorzetten af kunnen leveren, wordt het moeilijk. Met Djuricic heeft Heerenveen bovendien nog een creatieve speler in huis. Wij moeten Heerenveen kort houden, zo niet, dan is er ben ik bang geen houden aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties