Moyes pareert kritiek vader Fellaini

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Moyes pareert kritiek vader Fellaini
Foto: © SC

Everton-manager David Moyes verdedigt zich tegen de kritiek van papa Fellaini. Die had namelijk gezegd dat zoon Marouane gedwongen werd geblesseerd te voetballen.

Marouane Fellaini blesseerde zich in de wedstrijd van Everton tegen Sunderland, waardoor hij nu drie maanden aan de kant staat. Vader Abdellatif verweet Everton dat het Fellaini liet spelen, hoewel de medische staf de Rode Duivel op rust zou gezet hebben.

"Ik was zeer verrast door wat gezegd werd, want Fellaini was fit om te spelen", zei manager David Moyes afgelopen weekend na de match tegen Newcastle (1-2 winst). "Hij wilde op dinsdag al trainen, hij wilde op donderdag al trainen, maar telkens zei ik nee. We wilden de training van vrijdag afwachten, en daaruit bleek dat er geen enkel risico was."

Fellaini bevestigt dit verhaal aan de clubwebsite. "Ik was speelklaar voor Sunderland. Ik heb die vrijdag goed kunnen trainen en ik zou nooit spelen in zo'n belangrijke match als ik niet fit genoeg was. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal in het voetbal en daar heeft niemand schuld aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties