Renard: "Hakken over de sloot zijn mooiste prestaties"

Renard: "Hakken over de sloot zijn mooiste prestaties"
Foto: © SC

Olivier Renard kon zich geen slechter einde van een wedstrijd inbeelden. De doelman van KV Mechelen was volledig kansloos bij de goal van Bart Goor en zag daarmee de kansen op play-off I gehypothekeerd.

"Ik heb geen enkele bal moeten pakken", zei Renard aan HLN. "Bovendien had KV de betere mogelijkheden om te scoren en zou een 0-1-overwinning rechtvaardig geweest zijn. Toen viel die gelijkmaker. Het gebeurde allemaal in tien seconden waarin alles ons ontglipt. Scoren doen we zelf op het best mogelijke moment. De kans bestaat dat dit niet volstaat. Maar ik geloof er nog in."

Volgend weekend wacht Eupen. KV moet dus hopen op puntenverlies van Lokeren of Standard. "Voilà, nog niet alles is verloren. Wat we nu moeten verwerken, is een zure appel waar we doorheen moeten bijten, maar gaandeweg zal deze week het geloof groeien dat er nog steeds een kans bestaat. We moeten er alles aan doen om die laatste strohalm te grijpen. Komt het nog goed, zal het met de hakken over de sloot zijn. Maar dat zijn vaak de mooiste prestaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties