Mertens: "Ik wil niet praten over mogelijke transfer"

Mertens: "Ik wil niet praten over mogelijke transfer"
Foto: © SC

Dries Mertens is voor de tweede opeenvolgende keer geselecteerd voor de Rode Duivels. De middenvelder van Utrecht genoot zichtbaar op training. Hij voelt zich de laatste tijd dan ook bijzonder goed in zijn vel.

"Lekker weertje om te trainen", zei een ontspannen Mertens toen hij de pers kwam te woord staan. "We weten allemaal wat ons te doen staat. Als voetballer wil je altijd hogerop. En deze groep barst van het talent: iedereen wil vrijdag winnen en spelen. Als dat geen goed teken is."

"Het ontbreken van Fellaini is een serieuze aderlating, maar er zijn genoeg jongens om dat op te vangen. Iedereen zal een stapje meer moeten zetten", aldus de man rond wie de transfergeruchten gonzen als bijen rond een korf. "Maar daar wil ik nu niet meer over praten. Ik ben hier bij de nationale ploeg en wil alleen aan voetbal denken."

Mertens werd lange tijd genegeerd door de bondscoach, maar lijkt nu toch vertrokken om een vaste waarde te worden in de selectie. "Ik had wel verwacht dat ik er bij zou zijn na mijn goede prestaties. Ik voel me lekker en hoop op wat speeltijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties