Dembele gaat onderuit tegen Manchester United

Michiel Derwael
| 4 reacties

Manchester United stevent af op zijn negentiende landstitel. Zaterdag waren de manschappen van Alex Ferguson met 2-0 te sterk voor Fulham. Sunderland, met Mignolet in de basis, zit in de hoek waar de klappen vallen.

De geschorste  Rooney werd vervangen door Berbatov en die deed dat uitstekend. Na 12 minuten tekende de Bulgaarse aanvaller voor de openingstreffer . De Ecuadoraan Valencia verdubbelde na het halfuur de score. Rode Duivel Dembele kreeg een goede kans op Old Trafford, maar zijn schot werd uit het doel gehouden door Kuszczak.

Manchester loopt door de zege tien punten uit op Arsenal, maar The Gunners hebben twee wedstrijden minder gespeeld. Fulham blijft steken op een elfde plaats in de Premier League.

Sunderland – West Bromwich Albion 2-3

Het gaat niet goed met het Sunderland van Simon Mignolet. De Rode Duivel kreeg drie doelpunten binnen tegen West Bromwich en zag zijn club met 2-3 verliezen. Bij de rust stond het 2-1 voor Sunderland na doelpunten van Shorey en Bardsley. Ex-La Louvière-aanvaller Odemwingie  scoorde het eerste doelpunt voor de bezoekers.

Na tien minuten in de tweede helft bracht Mulumbu de stand in evenwicht.  Scharner scoorde uiteindelijk het winnende doelpunt voor West Bromwich. Sunderland kon al acht wedstrijden niet meer winnen en is weggezakt naar een dertiende plaats,  met zes punten boven een degradatieplek.