Ajax steekt Japan helpende hand toe

Ajax steekt Japan helpende hand toe
Foto: © SC

Morgenavond speelt Ajax Amsterdam een benefietwedstrijd tegen het Japanse Shimizu S-Pulse ten voordele de Nationale actiedag 'Nederland helpt Japan'. De naweeën van de aardbeving houden het land nog steeds in de ban.

De benefietwedstrijd tussen Ajax en het Japanse Shimizu S-Pulse is morgenavond rechtstreeks te zien op voetbalzender Eredivisie Live. Het duel begint om 20.30 uur vanuit de Amsterdam ArenA. Voor de Japanse voetbalclub is het de eerste benefietwedstrijd buiten Japan waaraan een Japans J-League team deelneemt. Een van de sterspelers van Shimizu S-pulse is de oud-speler van Feyenoord Shinji Ono.

Woensdag 13 april is de Amsterdam ArenA het toneel voor de Nationale actiedag Nederland Helpt Japan. Het motto van deze dag is ‘Nederland Helpt Japan, maak een gebaar’. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er vanaf 19.00 uur optredens van diverse artiesten, met onder anderen De Toppers, Xander de Buisonjé, Nick & Simon en Jan Smit. Kaarten kosten €5,- en zijn te bestellen via www.nederlandhelptjapan.nl

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties