Wie neemt het op tegen Barcelona in de Champions League-finale?

Bart De Wilde
| 2 reacties
Wie neemt het op tegen Barcelona in de Champions League-finale?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond wordt beslist wie het opneemt tegen FC Barcelona in de finale van de Champions League. Manchester United maakt het meeste kans door de heenwedstrijd te winnen met 2-0 op het veld van FC Schalke 04.

Opmerkelijk is dat beide ploegen vorig weekend in de eigen competitie verloren. Manchester United verloor van Arsenal met het kleinste verschil en Schalke ging met 4-1 de boot in tegen Bayern München

Sir Alex Ferguson heeft al aangekondigd dat hij zal roteren.  Ryan Giggs en de licht geblesseerde Wayne Rooney zouden op de bank starten. Michael Owen, Paul Scholes en Dimitar Berbatov zijn zeker van een plaats in het elftal.

Schalke 04
De ploeg uit Gelsenkirchen heeft zich nog niet neergelegd bij de nederlaag en heeft dankzij de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar nog een extra boost gegeven. De Nederlandse aanvaller wordt beschouwd als de joker van Schalke 04.

Schalke-coach Ralf Rangnick hoopt op het onmogelijke. “Niemand rekent meer op ons. Misschien is Manchester wel iets té zelfverzekerd”, verklaart de oefenmeester tegenover Bild. Rangnick kan ook opnieuw rekenen op Benedikt Howedes.

U kan de wedstrijd LIVE volgen op uw favoriete voetbalwebsite

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties