Hughes ziet job bij Chelsea wel zitten

Bart De Wilde
| 1 reacties
Hughes ziet job bij Chelsea wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mark Hughes staat open voor het trainerschap bij Chelsea. De Engelse oefenmeester stapte deze week op bij Fulham en wordt door John Terry naar voor geschoven als vervanger van Carlo Ancelotti.

Volgens Terry zijn er momenteel slechts twee coaches geschikt om eindverantwoordelijke te worden bij Chelsea. Naast Hughes noemde de Engelse international ook de huidige bondscoach van Turkije, Guus Hiddink.

Hughes heeft volgens zijn zaakwaarnemer wel oren naar de Engelse topclub. "Chelsea zal meerdere kandidaten hebben, maar als zij Mark benaderen zal hij heel graag willen luisteren, hij zou het een eer vinden". aldus Kia Joorabchian tegen Sky Sports.

Maar ook het buitenland is een optie voor de coach volgens Jooarbchian: "Mark wil naar een club die om de prijzen meespeelt. Of dat nu in Portugal, Engeland, Spanje of Italie is, dat maakt hem niets uit. Als er geen grote club voor hem komt zal hij een jaar niet werken, zo simpel is het. Mark heeft Fulham verlaten om zijn ambities te kunnen verwezenlijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties