Haroun krijgt een week om AGOVV te charmeren

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Haroun krijgt een week om AGOVV te charmeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In België staat hij vooral bekend als de broer van, maar in Nederland wil Nadjim Haroun werk maken van zijn persoonlijke carrière als profvoetballer. De middenvelder krijgt wellicht zijn kans bij AGOVV Apeldoorn, de oude club van Nacer Chadli en Dries Mertens.

Een spectaculaire CV kan Nadjim Haroun nog niet voorleggen. In het seizoen 2009-2010 mocht de jongste Haroun drie keer invallen in overbodige play-off-wedstrijden voor Beerschot. Bij Dender bleef de teller door een kruisbandblessure op nul speelminuten hangen.

De 23-jarige middenvelder is momenteel op proef bij de Nederlandse tweedeklasser AGOVV Apeldoorn en daar lijken ze toch nog iets te zien in Haroun. Zijn proefperiode bij de club uit het Gelderland werd verlengd.

“Ik vind het voetbal hier zeer aantrekkelijk”, zegt Haroun in een gesprek met Omroep Gelderland. “AGOVV is goed voor Belgen, kijk naar Nacer Chadli en Dries Mertens. Ik kom van dezelfde voetbalschool als Dries. Ik krijg een week extra om de club verder te charmeren. Het is heerlijk om weer te voetballen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties