Standard gaat voor Israëliër Buzaglo

Jelle Vereecke
| 22 reacties
Standard gaat voor Israëliër Buzaglo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Witsel is al weg, Defour lijkt zo goed als in Rusland te zitten en Carcela en Mangala staan ook op het punt te vertrekken. Tijd dus voor Standard om aan inkomende transfers te denken. Maor Buzaglo is een grote kandidaat.

Eerder raakte al bekend dat Standard vol voor Nils Schouterden (22) van Sint-Truiden gaat. Met Maor Buzaglo (23) heeft Standard een tweede aanvallende middenvelder op het oog. Donderdagavond zaten de speler van Maccabi Tel Aviv en zijn manager Dudu Dahan in Luik samen met onder meer coach José Riga, weet HLN.

Gisterenavond stond er nog een meeting op het programma met technisch directeur Jean-François De Sart en/of voorzitter Roland Duchâtelet. "We zijn hun voorstel aan het bestuderen", vertelde Dahan aan de Israëlische pers. "Er is voorlopig wel nog een verschil tussen vraag en aanbod."

"Maar we zijn zeer onder de indruk van de stad en de faciliteiten van de club. We voelen bovendien dat Standard Maor echt wil. Ik hoop dat we er tegen zondag uitraken", aldus manager Dudu Dahan. Er ligt een contract voor drie jaar klaar voor Buzaglo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties