Chelsea-goalie 3 tot 4 weken out

Stefan Claus
| 17 reacties
Chelsea-goalie 3 tot 4 weken out
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea moet het de komende drie tot vier weken zien te rooien zonder hun doelman Petr Cech. De keeper liep tijdens een training een knieblessure op.

De blessure van Cech zet trainer André Villas-Boas aan het denken. Hij moet nu een keuze maken tussen de vier andere beschikbare doelmannen. Henrique Hilário, Ross Turnbull, Matej Delac en Rhys Taylor zijn de vier keepers die deel uitmaken van de A-kern van The Blues.

Hilário en Turnbull lijken de beste papieren te hebben. De 35-jarige Hilário maakt al vijf jaar deel uit van de kern van Chelsea en verving in het verleden Cech al vaker. Turnbull maakte vorig seizoen zijn opwachting voor The Blues in een wedstrijd voor de Carling Cup en eentje in de Champions League.

De twee anderen wachten nog op hun officiële debuut voor de club uit Londen. Chelsea neemt het de komende weken op tegen West Bromwich Albion, Norwich City en Sunderland. Voor de partij tegen WBA mist Villas-Boas ook David Luiz. John Obi Mikel en Romelu Lukaku zitten vermoedelijk wel in de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties