Liverpool kan enkele spelers verkopen
Redactie
| 26 reacties
Liverpool kan enkele spelers verkopen
Foto: © SC

Liverpool FC bouwt aan een ploeg die terug mee moet doen voor de prijzen. Er werden al vijf spelers aangetrokken en een zesde lijkt op komst. Dat betekent ook dat anderen Anfield moeten verlaten.

Milan Jovanovic trok al terug naar België en tekende bij Anderlecht. Daniel Ayala blijft in de Premier League. De 20-jarige Spaanse verdediger trok naar Norwich City. LFC wil verder afslanken en plaatste enkele spelers nadrukkelijk in het uitstalraam.

Aanvaller David Ngog werd al aan verschillende clubs gelieerd, maar zou nu toch voor Bolton kiezen. De 22-jarige Fransman zou Liverpool vijf miljoen euro opleveren. Ook Philippe Degen zou binnenkort een nieuwe club hebben. De Zwitser kan bij QPR terecht. De 28-jarige verdediger zou voor minder dan één miljoen euro weg mogen. Naast Ngog en Degen wordt ook druk gespeculeerd over een mogelijke transfer van Joe Cole, Alberto Aquilani, Christian Poulsen en Emiliano Insua.

Liverpool is ook nog op zoek naar versterkingen, daarbij is een centrale verdediger prioriteit. Ryan Shawcross is de eerste keuze van Kenny Dalglish, maar Stoke City weigert hem te verkopen. Als LFC hem niet kan losweken, zou men de aandacht richten op Scott Dann (Birmingham) of Gary Cahill (Bolton).

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties