Interview "Rode Duivels is ruwe diamant die ooit zal schitteren"

Robby Morren
Robby Morren
| 24 reacties
"Rode Duivels is ruwe diamant die ooit zal schitteren"
Foto: © SC

België neemt het straks op tegen Azerbeidzjan. Wij spraken met David Hubert over de nationale ploeg. De middenvelder ziet een zeer mooie toekomst voor de Rode Duivels.

"Ik ben blij dat ik erbij hoor. Ik heb enkele weken geleden mijn eerste speelminuten gekregen en dat is toch het teken dat ik waardering krijg."

"De sfeer bij de Rode Duivels is prima, het is een groep vrienden die samenspelen. De ambitie straalt ook van de groep af. De honger naar succes is groot." En dat succes is enkel een kwestie van tijd. "Deze groep is een ruwe diamant die ooit zal schitteren", drukt Hubert het mooi uit.

"De groep is gewoon heel talentvol, we hebben nog veel groeimarge. Het zijn allemaal jongens die bij hun club presteren. Er is een rooskleurige toekomst weggelegd voor de Rode Duivels."

EK 2012
Kan deze groep het EK nog halen? "Dan moeten we alles winnen en hopen op een misstap van de concurrenten. Die kans bestaat nog en dus moeten we ervoor blijven gaan. Het is een must voor deze groep om op zo'n tornooi te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties