Defour: "Ik moet nog beter worden op training"

Jarryd Naegels
| 9 reacties
Defour: "Ik moet nog beter worden op training"
Foto: © SC

Steven Defour is nog steeds onder de indruk van de omstandigheden bij Porto. De middenvelder speelde nog niet, maar heeft geen spijt van de stap. "Hier heb je geen zorgen."

Defour verkaste enkele weken geleden van Standard naar Porto. Bij de Portugese topclub speelde hij echter nog geen minuut. "Ik ben in een ploeg gekomen die vorig jaar alles heeft gewonnen", weet hij. "Dan is het zaak om eerst op training beter te worden. Spelen is de tweede fase."

De middenvelder heeft echter geen spijt van zijn beslissing. "Porto heeft een manager die zich 24 uur per dag bezighoudt met de families van de spelers. Je bent hier helemaal vrij van zorgen", zegt hij in Sportweekend.

Zijn voormalige teamgenoot Axel Witsel doet het beter bij Benfica. "Je kan ons moeilijk vergelijken", zegt Defour. "Het niveau bij Porto is echt erg hoog. De club pakte vorig jaar de titel met 21 punten voorsprong."

Over zijn afscheid bij de Rouches was niet meteen mooi te noemen. "Elke speler wil toegejuicht worden bij zijn afscheid. Je krijgt nu eenmaal niet altijd wat je wil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties