Klinsmann: "België heeft beste team sinds 15 jaar"

Klinsmann: "België heeft beste team sinds 15 jaar"
Foto: © SC

België staat morgen tegenover een topspits. Niet op het veld, maar aan de zijlijn. Coach van de Verenigde Staten is immers Jürgen Klinsmann. Goaltjesdief 'pur sang'. Hij toonde op zijn persconferentie veel respect voor de Rode Duivels.

"We hebben België de laatste drie-vier jaar gevolgd", zei Klinsmann maandag. "Ze hebben heel wat jong talent dat nu doorbreekt. Natuurlijk was het voor mij makkelijker om ze te volgen aangezien ze in dezelfde groep als Duitsland spelen."

"We verwachten een harde wedstrijd en daar kijken we naar uit. Mijn spelers hebben dat nodig zodat ze weten hoe het er op het internationale toneel aan toe gaat. Dit kan een goede ervaring worden. We gaan hier op zoek naar een goed resultaat. Dat hebben we nodig."

Klinsmann ziet ook een heel goede lichting bij de Belgen. "Je hebt een hele hoop goeie spelers bij België. We zagen hun recentste wedstrijd en ik denk dat deze kern echt exceptioneel is. Dit kan het beste team zijn dat ze in 15 jaar hadden. We hebben heel veel respect voor hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties