Degraen: "Ogunjimi moet nu de knop omdraaien"

Jarryd Naegels
| 10 reacties
Degraen: "Ogunjimi moet nu de knop omdraaien"
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi kreeg gisteren te horen dat zijn transfer naar Real Mallorca niet doorgaat. Genk-directeur Dirk Degraen hoopt dat de aanvaller zijn focus snel kan herleggen.

De FIFA was duidelijk gisteren. Ogunjimi moet bij Genk blijven omdat de nodige papieren te laat op de wereldvoetbalbond arriveerden. "Mallorca was te laat met hun procedure", stelt Degraen. "Genk niet. Wij waren op tijd."

"De FIFA stelde heel duidelijk dat de Spanjaarden hun procedure tussen 0.13u en 0.35u hebben uitgevoerd. De beslissing van de wereldvoetbalbond lijkt me dan ook definitief in deze zaak."

En dus moet Ogunjimi gewoon weer meetrainen bij de Limburgers. "We verwachten hem donderdag weer op training. Minstens tot 1 januari is hij een speler van Genk. Hopelijk kan hij snel zijn focus verleggen."

"Ik weet niet hoe hij reageert op de beslissing van de FIFA", gaat Degraen verder in Het Nieuwsblad. "Ik had het hem al op voorhand gezegd dat hij mogelijk bij ons moest blijven. Nu is het zijn taak om de knop om te draaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties