De Boeck houdt PSV van zege in spektakelmatch

Tomas Taecke
| 9 reacties
De Boeck houdt PSV van zege in spektakelmatch
Foto: © SC

Na de puntendeling tegen Ajax heeft VVV ook PSV punten afgesnoept. Vooral de manier waarop de Limburgers zich terug in de wedstrijd knokten was verbazingwekkend.

In de eerste helft leek er voor de Eindhovenaren niets aan de hand te zijn. Toivonen opende na tien minuten de score, die op het halfuur door onze landgenoot Dries Mertens verdubbeld werd. Mertens was de enige landgenoot op het veld, Timothy Derijck moest plaats ruimen voor Marcelo.

VVV kwam fris uit de kleedkamers en realiseerde in een mum van tijd het onmogelijke. Regt, Nkume en Yoshida kantelden de wedstrijd in vijf dolle minuten in het voordeel van de ploeg van Glenn De Boeck.

PSV toonde ondanks de zware opdoffer mentale veerkracht en hees zich terug op gelijke hoogte via een goal van Bouma. De thuisploeg werd na een drieste tackle van Meeuwis nog tot tien man herleid, maar de Eindhovenaren slaagden er niet meer in het laken naar zich te trekken.

 

NAC BREDA - FEYENOORD  1-3

Feyenoord heeft NAC Breda nog wat dieper in de put geduwd. De Brabanders kwamen vroeg op voorsprong via Schilder, maar de bezoekers bogen de scheve situatie in de loop van de wedstrijd om.

Nieuwkomer Bakkal maakte nog voor de rust gelijk. Na de pauze zette El Ahmadi de club van Ronald Koeman op voorsprong. Vijf minuten voor tijd maakte Guidetti vanop de stip een einde aan de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties