Adebayor: "Liefde met Man City is over"

Adebayor: "Liefde met Man City is over"
Foto: © SC

Emmanuel Adebayor zal niet terugkeren naar de club die hem momenteel uitleent aan Tottenham Hotspur. De Togolees wil de band met Manchester City definitief verbreken.

Adebayor geeft aan in The Daily Mail dat zijn relatie met Manchester City verzuurd en zelf verbroken is. De Togolees wil niet terugkeren naar zijn werkgever en zou graag tekenen voor de club waar hij momenteel gestald wordt, Tottenham Hotspur.

De aanvaller scoorde zaterdag zijn eerste goal voor Spurs op het veld van Wolverhampton. "Ik wil mijn uiterste best doen voor Tottenham', aldus de Togolees. "Aan Manchester City heb ik niets meer te bewijzen. De relatie met de club vertroebelde wanneer Roberto Mancini aan het roer kwam, hoewel de coach daar zelf niets kan aan doen", legt Adebayor uit.

"De clubeigenaars ben ik niets verschuldigd, iedereen in Engeland weet wat ik kan", uit de spits zijn ongenoegen over de manier waarop hij bij City behandeld werd. "Ik heb het getoond bij Arsenal, bij mijn debuut voor City en zal dat nu ook bij Spurs doen", is Adebayor vastberaden.

"Het is nog te vroeg om te beloven dat ik voor Tottenham zal tekenen, maar naar Manchester City zal ik niet meer terugkeren", weet de boomlange aanvaller. "Ik heb nog drie jaar contract en zal op het einde van dit seizoen mijn keuze maken", aldus Emmanuel Adebayor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties