Vercauteren is sterker dan Maradona

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Vercauteren is sterker dan Maradona
Foto: © SC

Frank Vercauteren (foto) heeft als trainer van Al-Jazira een eerste mooi succesje behaald. Op de eerste speeldag in de Verenigde Arabische Emiraten klopte hij met z'n team rivaal Al Wasl, het team van Diego Maradona, met 4-3.

De clash tussen de twee rivalen uit Abu Dhabi werd een waar spektakelstuk. Frank Vercauteren zag zijn team Al Jazira met 3-1 uitlopen, maar in zijn bekende stijl coachte Diego Maradona zijn Al-Wasl terug naar 3-3. In de slotminuten zorgde de Braziliaanse invaller Bare voor de 4-3-eindcijfers.

Voor Frank Vercauteren en zijn assistent Hugo Broos was de overwinning tegen de aartsrivaal een opsteker. Eerder werd de Supercup van Al-Wahda verloren na het nemen van strafschoppen. Diego Maradona was na afloop ondanks het verlies wel tevreden. "De ploeg heeft het goed gedaan, maar een 3-3 was eerlijker geweest. Al-Jazira bestond gewoon niet in de tweede helft. Wij kregen een penalty niet en zij kregen wel een ongeldig doelpunt", was de ex-bondscoach van Argentinië scherp voor de scheidsrechter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties