Enkel Waasland Beveren heeft maximum nog; Antwerp wint

Dirk Pieters
| 31 reacties
Enkel Waasland Beveren heeft maximum nog; Antwerp wint
Foto: © SC

Zaterdagavond stonden er zes wedstrijden op het programma. Na vijf speeldagen blijft er nog maar één ploeg met het maximum van de punten over. Waasland Beveren blijft zo alleen bovenaan aan de leiding staan met vijftien op vijftien.

Waasland Beveren liet geen steek vallen tegen Wetteren. Het versloeg de laatste in de stand met 2-0. Eupen verspeelde wel zijn maximum van de punten. Het kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Roeselare. De thuisploeg mocht wel gaan rusten met een 1-0 voorsprong, maar kwam in de tweede helft nog zwaar in de problemen en keek lange tijd tegen een 1-2 achterstand aan. Toch wist het in de slotfase nog een punt uit de brand te slepen; 2-2.

Lommel United verloor met 1-0 van KV Oostende. De kustploeg doet een goede zaak en blijft Waasland Beveren achtervolgen in het klassement. Ook Antwerp deed wel een goede zaak. Het versloeg Tubeke met 0-1 en klimt zo stilaan in het klassement naar boven.

Ook Dender en Charleroi wisten de drie punten te pakken. Charleroi versloeg Woluwe met 1-3 en Dender won met dezelfde cijfers op eigen veld van Sint-Niklaas.

Uitslagen

Oostende - Lommel United 1-0
Waasland-Beveren - Wetteren 2-0
Dender - Sint-Niklaas 3-1
WS Woluwe - Charleroi 1-3
Tubeke - Antwerp 0-1
Roeselare - Eupen 2-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties