Bailly: "Veel te lang te braaf geweest"

Jim Bogaert
| 5 reacties
Bailly: "Veel te lang te braaf geweest"
Foto: © SC

Logan Bailly probeert dezer dagen zijn carrière nieuw leven in te blazen bij het Zwitserse Neuchâtel Xamax. In een gesprek met Sudpresse haalt de doelman uit naar de pers. "Waarom zitten ze altijd op mijn dak?"

"Tachtig procent van wat over me geschreven wordt, klopt niet. Waar halen ze het recht vandaan om zo op mijn dak te zitten", vraagt een geïrriteerde Bailly zich af. "Neem nu het verhaal van mijn zwembad dat ik een hele winter op 25 graden zou hebben laten draaien. En dan? Dat is toch mijn zaak?".

Na het interview met Sudpresse gaf Bailly aan een hele tijd niet meer beschikbaar te zullen zijn voor de pers. "Er zijn nog genoeg voetballers waarover jullie kunnen shrijven. Ik ben veel te lang te braaf geweest. Hier in Zwitserland wil ik eerst mentaal terug in orde komen."

Bailly kan momenteel nog niet rekenen op een basisplaats bij Neuchâtel Xamax. Een blessure aan de achillespees bracht roet in het eten van de voormalige Mönchengladbach-doelman. Bailly's nieuwe club is in handen van een steenrijke Tsjetsjeen die volgend seizoen Champions League wil spelen. Xamax staat momenteel slechts op een achtste plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties