Witsel en Defour vanavond voor het eerst tegenstanders

Witsel en Defour vanavond voor het eerst tegenstanders
Foto: © SC

In de klassieker vanavond tussen Porto en Benfica staan Steven Defour en Axel Witsel voor het eerst in hun carrière tegenover mekaar.Inzet van O clássico is de leidersplaats in de Primeira Liga.

Beide spelers verruilden Standard deze zomer voor een avontuur in Portugal. Axel Witsel werkte zich met knappe prestaties in de Champions League en in de competitie in geen tijd op tot basisspeler bij Benfica. Ook vanavond zet coach Jorge Jesus zijn middenvelder in de basis.

Vorige week speelde FC Porto slechts gelijk tegen Feirense wat de druk op de thuisploeg vanavond nog groter maakt. Steven Defour mocht twintig minuten invallen. Voor een basisplaats vanavond ligt hij nog in balans met de Colombiaan Fredy Guarin.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

FC Porto is favoriet. Een gokje op Benfica daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt FC Porto de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 270 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Benfica wint u 585 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties