Groep F: Salzburg geeft 0-2-voorsprong uit handen

Tomas Taecke
| 1 reacties

Salzburg liet een 2-0-voorsprong uit handen glippen op bezoek bij Bilbao (2-2). PSG hield Bratislava in eigen huis met negen man in bedwang (0-0).

Wallner en Leonardo zorgden ervoor dat Bilbao aan de rust tegen een 0-2-achterstand aankeek. Twintig minuten voor tijd lukte Llorente de aansluitingstreffer vanop de stip. Een kwartier voor inrukken mocht Llorente nogmaals aanleggen vanop elf meter. Lindgren werd na zijn strafschopfout uitgesloten en Llorente zette de eindstand op het bord. Salzburg kreeg maar liefst negen gele kaarten, Bilbao geen enkele.

PSG verloor twee punten op bezoek bij Slovan Bratislava, maar zal achteraf wel blij zijn met het resultaat. Chantome en Tiéné werden in de loop van de wedstrijd beiden uitgefloten.