François: "Standard kan succesvol zijn met steun fans"

Melissa Maes
| 25 reacties
François: "Standard kan succesvol zijn met steun fans"
Foto: © SC

Standard-manager Pierre François was niet tevreden met de reactie van de supporters die hun ploeg uitfloten. Tegen Anderlecht verloor Standard met 5-0 en in Europa bleef het 0-0 tegen Poltava. “Ons publiek was streng.”

“Ik vind het jammer dat we de nachtmerrie van Anderlecht niet konden doen vergeten. Ons publiek was streng. Meestal zijn onze fans geweldig, maar nu kozen ze om ons niet te steunen”, reageert Pierre François in LDH.

“Met de fluitconcerten en bepaalde gezangen maken ze het moeilijk voor de spelers. Ik geloof nochtans in dit team. Deze ploeg zal ons plezier en succes bezorgen. Maar dan moeten we wel voor voldoende steun zorgen."

François gaf ook zijn mening over de onvrede van ex-coach Dominque D’Onofrio over zijn ontslagvergoeding. “D'Onofrio vertelde op een persconferentie dat hij Standard zou verlaten. Hij leverde zijn auto in en maakte zijn kastje leeg.”

“Nu beweert hij dat hij dacht dat hij nog een contract had als sportief directeur. Vreemd, want toen we een nieuwe trainer zochten, trok onze ‘sportief directeur’ op vakantie naar Griekenland.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties