Frank De Boer: "Heerlijk om eens niet achter te komen"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Frank De Boer: "Heerlijk om eens niet achter te komen"
Foto: © SC

Ajax weet weer wat winnen is. Voor de tweede keer in enkele dagen tijd namen de Amsterdammers afstand van Roda JC (0-4). Frank De Boer zag zijn ploeg voor één keer niet op achterstand komen.

"Het is onze grootste overwinning ooit in Kerkrade", rekende Frank De Boer keurig uit na afloop van de wedstrijd. "We zijn zeer tevreden, tweemaal op bezoek gaan op korte tijd bij dezelfde club is altijd verraderlijk".

Ajax komt dit seizoen maar al te vaak op achterstand, maar wist in Kerkrade wel vroeg in de wedstrijd een eerste goal aan te tekenen. "Het is leuk om eens met een bonus te starten in plaats van telkens opnieuw een vroege tegengoal te slikken. Na de 0-2 was de wedstrijd zo goed als klaar, dat doet inderdaad wel deugd", gaf De Boer de Eredivisie Live-analisten zijn uitleg.

Christian Eriksen was voor Ajax bepalend met één goal en twee assists: "Het is fantastisch natuurlijk om belangrijk te zijn voor je team. Ook het feit dat we zo dominant spelen en ruim winnen is goed voor het vertrouwen van de club", aldus de spelmaker van Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties