Liet scheidsrechter Birmingham-Club zich beïnvloeden?

Tomas Taecke
| 54 reacties
Liet scheidsrechter Birmingham-Club zich beïnvloeden?
Foto: © SC

Liet scheidsrechter Marcin Borski zich tijdens Birmingham - Club Brugge beïnvloeden? De reclame op de led- panelen tijdens de wedstrijd was in ieder geval ongelukkig.

De Poolse scheidsrechter Marcin Borski gaf Ryan Donk gisteren bij de bewuste strafschopfase het nadeel van de twijfel. De bal ging op de stip na een lichte overtreding van de Club-verdediger. Verder floot de man een correcte wedstrijd en hoeft er niet aan zijn objectiviteit getwijfeld te worden.

Hoewel we de integriteit van de scheidsrechter niet in twijfel willen trekken, was de lichtreclame in St. Andrews wel heel ongelukkig gekozen, waarvan onderstaande foto getuigt. Op de led-reclame staat namelijk af te lezen "Send money to Poland". Onderstaand beeld toont hoe de scheidsrechter als het ware nadenkt over de reclame op de ledwalls. Het bedrijf stuurt niet alleen geld naar Polen maar naar tal van andere en vooral grotere landen. Net daarom tovert het plaatje een glimlach op het gezicht van de goedgemutste voetballiefhebber.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties