Reactie Suarez: "Wasyl verdient dit voor al wat hij voor de ploeg doet"

Suarez: "Wasyl verdient dit voor al wat hij voor de ploeg doet"
Foto: © SC

Matias Suarez a.k.a. 'Mister Europe' heeft het weeral gedaan. Tegen Sturm Graz scoorde hij zijn zesde Europese goal van het seizoen waarmee hij één eenheid beter doet dan de eerstvolgende.

Suarez maakt er ook niet veel met het hoofd. "Ik ben heel blij dat ik eens met het hoofd scoor", lachte Suarez. "Al had ik het ook anders kunnen doen, want toen de bal viel was hij bijna met de voet binnen te tikken. Topschutter worden in de Europa League is niet mijn belangrijkste doel. Het belangrijkste is dat we blijven winnen."

De Argentijn speelt echter op een hoog niveau en daar wil hij van profiteren. "Ik wil alles spelen en ik wil ook scoren, maar het belangrijkste is om op een constant niveau te blijven spelen. Als ik me goed voel, volgen de goals ook."

Bij zijn goal ging hij ook opvallend vieren met Wasilewski, die de assist leverde. "Wasyl verdient dat voor al wat hij voor de ploeg heeft gedaan. Op het terrein zoekt hij mij ook altijd op en dat doet deugd. Ik wou dat hem laten zien."

Vier goals in de competitie en zes in de EL. Het meeste dat hij ooit scoorde in één seizoen was 14 keer. "Ik hoop dat natuurlijk dit seizoen te verbeteren, maar vooral wil ik belangrijk zijn voor de ploeg. In de EL moeten we nog twee keer winnen om zeker te zijn van de eerste plaats en daar richt ik me nu op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties