Warm onthaal stemt Terry tevreden

Tomas Taecke
| 0 reacties
Warm onthaal stemt Terry tevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Terry figureerde dinsdagavond voor het eerst bij de Engelse nationale ploeg na het onderzoek over zijn eventuele racistische uitlatingen. "Ik wil de fans bedanken", zei een warm onthaalde Terry na afloop.

Voor de wedstrijd klonk er enig boe-geroep toen de naam van Chelsea-verdediger John Terry door de luidsprekers van Wembley weergalmde. Het fluitconcert ebde snel weg en ruimde plaats voor een hartelijk onthaal. Terry werd de voorbije weken onderworpen aan een politie-onderzoek omdat hij zich naar verluidt racistisch zou geuit hebben aan het adres van QPR-verdediger Anton Ferdinand tijdens het Premier League-duel van Chelsea in Londen.

"Ik lag er eigenlijk niet echt wakker van, maar ben toch tevreden dat de fans mij warm onthaald hebben", zei Terry na afloop van de 1-0-zege tegen Zweden. "Toen ik de vorige wedstrijd tegen Spanje opwarmde langs de zijlijn kreeg ik reeds de steun van de fans", voegde hij eraan toe.

"Ik ben niet opgetogen over het feit dat de storm hiermee een beetje gaan liggen is, maar vooral over de twee zeges die we boekten deze week tegen Zweden en Spanje", aldus John Terry.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties