Groep H: Plzen of BATE naar Europa League?

Groep H: Plzen of BATE naar Europa League?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep H zijn de prijzen ver verdeeld. Alleen moet er nog uitgemaakt worden wie als derde eindigt en dus het laatste Europees ticket bemachtigt.

Barcelona is reeds groepswinnaar en Milan is de tweede ploeg die doorgaat naar de tweede ronde. Barcelona krijgt vanavond BATE Borisov over de vloer. De Wit-Russen staan dus zeker niet voor de makkelijkste uitdaging.

En ook al mag Viktoria Plzen thuis spelen, een bezoek van AC Milan is nooit een droom als je nog vecht voor een voortzetting van je Europees avontuur. De Tsjechen rekenen dan ook half op de Catalanen om hun plicht te doen tegen BATE.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Barcelona en Milan zijn favoriet. Een gokje op BATE of Plzen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Barça de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 187.5 euro bij een gok van 150 euro, voor Milan is dat 340 euro. Bij winst van BATE wint u 1650 euro en een zege van Plzen levert u 765 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties