Interview Anele openhartig: "Sorry supporters, dank u coach"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Anele openhartig: "Sorry supporters, dank u coach"
Foto: © SC

Enkele weken geleden was Anele boos toen hij vond dat de fans hem uitfloten. Hij ging nadenken over zijn toekomst. Ondertussen verontschuldigde hij zich bij de supporters en heeft hij een duidelijk beeld over zijn toekomst. Wij hadden een openhartig gesprek met de Zuid-Afrikaan.

"Ik ben nu niet meer boos. De supporters hadden die bewuste wedstrijd gefloten en ik dacht dat het op mij was, het kwam alleszins raar over bij de spelers. Ik heb me ondertussen verontschuldigd via facebook. Alles is vergeten, met heel mijn hart. Onze fans zijn geweldig en op dit moment stellen wij hen in de competitie teleur."

"Ik behandel de bal als een vrouw."

"Ik was op dat moment ook persoonlijk gefrustreerd. Ik heb een baby maar ik kan ze niet zien. Nu begint de baby te stappen en ik maak dat niet mee, dat was moeilijk. Ik had het gevoel dat ik naar huis wilde gaan, maar als ik dan thuis zou zijn, wil ik naar Europa om te doen waar ik goed in ben: voetballen."

"Ik heb hierover een heel goed gesprek gehad met de trainer en ik ben er nu uit. Ik ben hem dankbaar want hij heeft mij hierdoor geholpen. Ik moet nu opstaan als speler van Genk."

"Ik droom ervan de Champions League te winnen."

We vroegen de sympathieke verdediger welke dromen hij nog heeft. "Ach, als ik al mijn dromen moet vertellen, dan zijn we nog 5 uur aan het praten", glimlacht hij. "Ik wil altijd voor het hoogste gaan, ik droom er dan ook van om in de beste competities te voetballen en om de Champions League te winnen."

"Eigenlijk ben ik een moeilijke speler, ik wil echt voetbal spelen en de bal niet zomaar wegtrappen. Ik behandel de bal als een vrouw, je moet hem beschermen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties