De Boeck: "Heb niet gesproken met journalisten"

De Boeck: "Heb niet gesproken met journalisten"
Foto: © SC

Glen De Boeck hield het deze week voor bekeken bij VVV Venlo. In de Belgische pers verschenen een aantal interviews met hem waarin hij niet al te positief was over zijn voormalig werkgever, maar De Boeck ontkent met journalisten te hebben gepraat.

"Ik zal mijn tijd bij VVV altijd herinneren als een mooie periode", aldus De Boeck op de website van de club. "Ook wil ik langs deze weg aan iedereen duidelijk maken dat ik sinds mijn vertrek dinsdag met geen enkele journalist contact heb gehad, op welke manier dan ook. Met de club heb ik namelijk afgesproken om pas na het weekend te reageren", aldus De Boeck op de officiële website van VVV.

"Deels omdat ik tijd voor mezelf nodig heb, maar ook omdat ik het proces in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Roda JC niet wil verstoren. Het verbaasde mij dan ook ten zeerste dat ik op woensdag in diverse kranten geciteerd werd, alsof er journalisten waren die wél met me gesproken hadden."

"Ik wil koste wat kost voorkomen dat het lijkt of ik de club een trap na wilde geven, want dat is absoluut niet het geval. Buiten het feit dat ik mij distantieer van de inhoudelijke kant van deze uitspraken, wil ik iedereen op het hart drukken dat ik mij wel degelijk heb gehouden aan de afspraak om niet met de pers te spreken."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties