Verbist: "Met één oor onder de lat in Bergen"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Verbist: "Met één oor onder de lat in Bergen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Verbist smeerde zaterdagavond opponent Bergen een eerste thuisnederlaag aan. De doelwachter hield de nul, terwijl hij nog steeds doof was langs één kant.

"We hebben heel volwassen gespeeld en bijzonder weinig weggegeven", glunderde Verbist na afloop. "Ik hield de nul maar dat is de verdienste van de ganse ploeg: als je ziet hoeveel werk de aanvallers verricht hebben. Ook het middenveld en de achterhoede hebben zich negentig minuten uit de naad gewerkt".

"We mogen trots zijn op onze gedeelde vierde plaats maar moeten wel nederig blijven. We moeten de voetjes op de grond houden en wedstrijd per wedstrijd bekijken. We zetten stappen in de goeie richting en kregen de voorbije weken niet altijd wat we verdienden".

Verbist was zaterdag nog niet volledig hersteld van een oorontsteking en keepte terwijl hij aan één oor niets hoorde. "Ik ben nog steeds doof aan één kant en hoop dat het snel zal overgaan. Het was heel pijnlijk maar ik train en speel graag. Een beetje afzien kan geen kwaad", aldus Bram Verbist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties