Mignolet kan Chelsea het scoren niet beletten

Fabian Morren
| 3 reacties

Manchester United won met 3-0 van Bolton en legt zo de druk bij buur City. Bovendien lopen de Mancunians uit op Tottenham, dat niet kon winnen van Wolverhampton. Chelsea won nipt van het Sunderland van Simon Mignolet.

Wayne Rooney miste in de eerste helft al een strafschop en na rust liet hij een reuzekans liggen. Paul Scholes had dan al bij zijn rentree de score geopend voor de thuisploeg.

In de slotfase besliste Michael Carrick met een afstandsschot de wedstrijd. Man United heeft nu evenveel punten als leider Manchester City, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Tottenham liet dure punten liggen thuis tegen Wolverhampton. De Wolves kwamen via Steven Fletcher op voorsprong, maar Luka Modric redde een punt voor de Spurs.

Simon Mignolet en Sunderland gingen onderuit bij Chelsea. De Blues wonnen met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Frank Lampard. Lukaku bleef bij Chelsea de hele wedstrijd op de bank.