FC Twente krijgt het op de heupen van Jaja Coelho

Tomas Taecke
| 4 reacties
FC Twente krijgt het op de heupen van Jaja Coelho
Foto: © SC

De Braziliaan Jaja Coelho heeft vrijdag verstek gegeven voor de medische keuring in Enschede. De Tukkers vrezen dat de gewezen aanvaller van Westerlo net als John Guidetti deze zomer in extremis voor een andere club zal kiezen.

Jaja Coelho werd vandaag in Enschede verwacht voor het afronden van zijn transfer en de medische test. De Braziliaan kwam niet opdagen waardoor Twente vreest dat de inkomende overgang alsnog zal afspringen. Voor dit seizoen was de club uit Overijssel zo goed rond met Eredivisie-sensatie John Guidetti, die uiteindelijk toch nog op huurbasis naar Feyenoord vertrok. Twente-coach Steve McClaren wil de Zuid-Amerikaan kost wat kost toevoegen aan zijn selectie.

De manager van Coelho liet weten dat de Braziliaan vandaag niet op het vliegtuig stapt. "We hebben een extra dag nodig", zei de zaakwaarnemer. "Alles moet zorgvuldig verlopen". De 25-jarige spits werd in juni 2011 door Al Ahli voor vijf miljoen euro overgenomen van Trabzonspor. Jaja Coelho voetbalde eerder twee periodes bij Westerlo en trok ook negen keer het shirt van Racing Genk over zijn schouders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties