Hasselt-voorzitter Stijnen: "Logische stap"

Melissa Maes
| 3 reacties
Hasselt-voorzitter Stijnen: "Logische stap"
Foto: © SC

Sporting Hasselt heeft met Stijn Stijnen een nieuwe voorzitter. De Beerschot-doelman redde de derdeklasser van de financiële ondergang en neemt nu dus een bestuursfunctie waar. "Het lag voor de hand dat ik die rol op mij zou nemen."

"Mijn voorzitterschap betekent niet dat dit een dagtaak wordt. Ik ben in de eerste plaats nog altijd doelman van Beerschot. Maar op deze manier heb ik een beter zicht op het reilen en zeilen van de club”, beklemtoont Stijn Stijnen in HBvL.

Hasselt bevindt zich in 3B in een lastig parket. De club is op twee na laatste met maar een punt voorsprong op hekkensluiter Wijgmaal. Stijnen legt spelers en trainers echter geen enkele druk op.

"We proberen er gewoon het beste van te maken. Blijven we in derde klasse, fijn. Lukt dat niet, ook geen probleem. Onze eerste doelstelling is de club stabiel maken. Daarna kunnen we het hebben over een sportieve visie."

"Theo Custers? Ik heb het volste vertrouwen in hem als veldtrainer. Hij heeft in die rol al ervaring opgedaan, onder meer bij Sint-Niklaas. Hij weet waar hij voor staat en zal er het maximum uithalen."

"Twee spelers van de club hebben intussen hun contract verlengd. Toch een goed teken. Er zullen er in de komende weken nog volgen", zegt Stijnen, die in de nieuwe vzw ook zijn vader Jean-Pierre en broer Steven vertegenwoordigd ziet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties