Berbatov wilt meer speelkansen

Glenn Schrader
| 1 reacties
Berbatov wilt meer speelkansen
Foto: © SC

Dimitar Berbatov heeft toegegeven dat hij niet blij is met het gebrek aan wedstrijden bij Manchester United. Hij wilt graag meer spelen maar verwacht nog bij Manchester te blijven.

De 31-jarige spits is dit seizoen uit de gratie van Sir Alex Ferguson gevallen. De topscoorder van vorig jaar werd in januari gelinkt met verschillende clubs maar blijft momenteel nog in Manchester.

Het contract van de spits zou na dit seizoen aflopen maar er wordt verwacht dat Manchester United dat contract met een jaar zal verlengen. “Ik weet niet hoelang ik bij Man Utd zal blijven. Er is in de winter geen concrete aanbieding voor me gekomen en voor zover ik weet, zal de éénjarige optie in mijn contract in maart automatisch gelicht worden. Verder kan ik er weinig over zeggen”, legt de spits uit.

“Ik kan niet gelukkig zijn met mijn rol hier. Ik speel weinig, maar ik kan in de media geen anderen de schuld gaan geven. Als ik wat te zeggen heb doe ik dat tegen de manager. Hij bepaalt alles bij deze club", vertelt Berbatov.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties