Vieira: "Ze willen niet dat City de titel wint"

Glenn Schrader
| 20 reacties
Vieira: "Ze willen niet dat City de titel wint"
Foto: © SC

Vieira uit zijn zorgen over de recente beslissingen van de FA. Volgens hem is er zelfs sprake van een samenzwering om Manchester City van de titel te houden.

“Ik wil niet zeggen dat iedereen tegen Manchester City is, maar de laatste beslissingen tegen City zijn toch merkwaardig”, zegt de oud-middenvelder van onder meer Arsenal en Manchester City tegen The Sun.

“We proberen ons best te doen om kampioen te worden, we accepteren onze straf. Als je dan kijkt naar wat er allemaal gebeurt bij de andere clubs raak je toch wel gefrustreerd”, aldus Vieira. “De beslissing tegen Kompany was de zwaarste die ik in een paar maanden heb gezien”, vervolgde hij.

Ook de scheidsrechters krijgen de wind van voren. “Als de tackle voor Kompany een rode kaart was zou er elke wedstrijd wel iemand een rode kaart gekregen hebben toen ik nog voor Arsenal speelde”, zegt de Fransman. “Het lijkt wel alsof je geen tegenwoordig geen tackles meer mag maken. De scheidsrechters mogen de passie van een wedstrijd niet laten wegebben”, besluit Vieira.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties