Matthys: "Reactie van KV Kortrijk-fans moet kunnen"

Dirk Pieters
| 12 reacties
Matthys: "Reactie van KV Kortrijk-fans moet kunnen"
Foto: © SC

Tim Matthys speelde zaterdagavond tegen KV Kortrijk een meer dan degelijke partij. Met een fraai doelpunt zorgde hij mee voor de puntendeling op het veld van KV Kortrijk.

Onze redactie zocht de 'koning van de assists' op en kwam even terug op de wedstrijd. "De wedstrijd was er een van twee gezichten. Voor de pauze was Kortrijk beter en moesten we al snel achtervolgen. We kregen ook nog een rode kaart en met de 2-0 erna leek het een onbegonnen zaak om nog terug te keren. Toch speelden we een heel goede tweede helft en met een fantastische mentaliteit kwamen we zelfs nog terug tot 2-2. Dat voelt aan als een overwinning", aldus de middenvelder.

Een deugddoende puntendeling, na de mindere periode van Bergen. "We hebben na Nieuwjaar inderdaad nog niet zo n goeie resultaten neergezet, maar ik denk dat dat logisch is. We krijgen een beetje een terugval door het opeenvolgen van wedstrijden. Dat was onze groep niet echt gewoon. Ook de tegenstanders die we al gehad hebben waren niet van de minste; maar het is gewoon een feit dat het heel moeilijk ging worden om het niveau van in het begin zo lang vol te houden."

Tijdens de wedstrijd hadden de supporters van KV Kortijk vooral oog voor Tim Matthys. "De reactie van de KV Kortrijk-fans moet kunnen. Emotie maakt voetbal net zo mooi. Het bleef ook heel beschaafd en dat is belangrijk. Ik kan hen best begrijpen, na mijn periode bij aartsvijand Zulte Waregem. Ik wens ze nog veel succes op de Heizel." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties