Valencia wint zuinigjes in kaartenfestival

Jefrey Van der Straeten
| 0 reacties
Valencia wint zuinigjes in kaartenfestival
Foto: © SC

In het zuiden van Spanje is Valencia met 0-1 gaan winnen bij Granada. Feghouli scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Opvallend waren het hoge aantal gele kaarten.

Valencia deed vandaag wat van hen verwacht werd. Het won, zij het zuinigjes, met 0-1 bij Granada. Sofiane Feghouli zorgde ervoor dat de withemden de drie punten terug mee naar huis konden nemen. Valencia is nu derde met een straatlengte achterstand op Barcelona en Real Madrid, dat later deze avond nog in actie komt. De voorsprong op de vierde in de stand, Bilbao en Malaga, bedraagt zes punten.

Waar de wedstrijd vooral om zal herinnerd worden, was het aantal gele kaarten dat werd uitgedeeld. Valencia won die strijd overigens met gemak: het kreeg maar liefst negen (!) gele kaarten. Enkel doelman Guaita en Jonas konden aan een waarschuwing van de scheidsrechter ontsnappen. Ook aan vier Granada-spelers werd een geel karton uitgedeeld.

Nu Valencia vandaag negen gele kaarten pakte, komt het op een totaal van 87 gele kaarten dit seizoen. Enkel Getafe doet beter met 92 gele kaarten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties