Mancini:"Mario, ga trouwen"

Andrea Doino
| 11 reacties
Mancini:"Mario, ga trouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Mario, ga trouwen", was de boodschap van Roberto Mancini nadat de speler van City voor de wedstrijd tegen Bolton in een stripclub was tot in de late uurtjes. Volgens de trainer van the Citizens is het huwelijk de perfecte oplossing voor de jonge Italiaan.

“Het huwelijk zou Mario kunnen helpen, want als een speler geen goed persoonlijk leven heeft, kan hij ook niet op een hoog niveau spelen”, aldus Roberto Mancini. SuperMario kreeg een boete van 300 000 euro voor zijn uitstapje naar een stripclub de dag voor de competitiewedstrijd tegen Bolton Wanderers. (Balotelli maakte wel nog één van de twee doelpunten voor The Citizens).

“Ik weet dat Balotelli beseft dat hij in de fout is gegaan maar we kunnen er niets aan doen als hij zelf niet doorhad dat zo'n gedrag niet door de beugel kan. Hij is nog jong en zulke zaken doe je op die leeftijd. Maar na honderd keer moet hij toch begrijpen dat een profvoetballer niet zo laat op stap moet gaan voor een wedstrijd.”

"Ik heb veel geduld"
“Met Mario ben ik zoals bij alle spelers heel vriendelijk, maar hij weet dat hij zijn gedrag moet verbeteren als hij in de ploeg wil blijven. In het begin van het seizoen had ik hem ook vijf of zes keer niet in de basis gezet maar ik heb veel geduld”, besloot Mancini. Wie weet of Mario’s vriendin, Raffaella Fico, al bezig is met de uitnodigingen van het huwelijk…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties