Juventus doet slechte zaak in titelstrijd

Glenn Schrader
| 4 reacties
Juventus doet slechte zaak in titelstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus heeft een slechte zaak gedaan in de strijd om de Serie A. De Italianen lieten dure punten liggen bij middenmoter Bologna. Ze speelden gelijk met een 1-1 eindstand.

Juventus moest ondanks hun overwicht zich het eerste omdraaien. De spits Marco Di Vaio zette de thuisploeg Bologna op voorsprong na een mooi doelpunt. In de tweede helft zette Juventus zich er helemaal voor, maar konden ze pas na een uur scoren. Mirko Vucinic scoorde, met zijn vierde doelpunt van het seizoen, de gelijkmaker. Juve zette daarna nog een tandje bij, maar kon niet meer scoren.

Vooral de slotfase was een schouwspel om naar te kijken. Zo werd Antonio Conte naar de  tribune gestuurd omwille van commentaar op de arbitrage. Ook Leonardo Bonucci mocht voortijdig vertrekken na twee gele kaarten.

Juventus beleefde weer geen nederlaag in de de Serie A, maar dit is wel al hun dertiende gelijkspel. De ploeg kon door het gelijkspel maar één puntje inlopen op AC Milan dat eerste staat met 54 eenheden. Juve behaalde er twee minder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties