Petrovic: "Ik zit bij Anzhi om de gezelligheid"

Glenn Schrader
| 3 reacties
Petrovic: "Ik zit bij Anzhi om de gezelligheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zeljko Petrovic bereikte afgelopen maandag zijn eerste overwinning bij Anzhi. De oud-voetballer zou hiervoor een flinke premie ontvangen hebben, maar daar doet hij het niet voor.

"Ik zit hier niet voor het geld. De bedragen ken ik niet. Ik ga toch niet voor een wedstrijd vragen wat ik voor bonus krijg als we winnen? Het lijkt me logisch dat Guus niet voor 15.000 euro bruto per jaar een club gaat trainen. Maar waar het ons om gaat is dat we hier lekker kunnen werken en het gezellig hebben met elkaar", aldus Petrovic tegen Sp!ts.

Na de overwinning was er een goede sfeer te zien. "In de kleedkamer was het één groot feest, prachtig om te zien. Ook jongens als Samuel Eto'o en Roberto Carlos gingen volledig uit hun dak. Roberto Carlos heeft drie keer de Champions League gewonnen en was met Brazilië wereldkampioen, maar toch was hij zo blij als een kind. Daarom is het goed dat Guus nu voor deze groep staat. Sterspelers kijken toch anders naar hem dan naar een andere trainer."

Petrovic staat vooral bekend omwille van zijn carrière in Nederland.  Zo speelde hij onder meer voor FC Den Bosch, RKC Waalwijk en PSV. Na zijn professionele voetbalcarrière werd hij assistent bij Feyenoord, HSV en nu Anzhi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties