Matri: "Ik blijf dromen van de Scudetto"

Andrea Doino
| 0 reacties
Matri: "Ik blijf dromen van de Scudetto"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van Juventus is nu al geslaagd maar volgens Alessandro Matri zou het niet goed zijn als ze zich nu al tevreden stellen met een tweede plaats. Matri blijft geloven in de titel met De Oude Dame.

“Het is wel spijtig dat we de laatste wedstrijden punten hebben laten liggen tegen mindere ploegen, maar we hebben altijd alles gegeven. Alles is nog mogelijk aangezien we maar twee punten minder hebben dan AC Milan”, aldus Matri.

De laatste twee wedstrijden speelde Juventus gelijk tegen Chievo en Bologna waardoor Milan weer aan de leiding is komen te staan in de Serie A. Volgens de aanvaller van Juventus is het seizoen al meer dan geslaagd maar moet er tot het einde worden gestreden voor de titel.

“Het seizoen is al goed geweest omdat we in het begin andere doelen voor ogen hadden”, zegt Matri in een interview met Sky Sport 24. “Maar het is normaal dat we tot het einde gaan vechten voor de titel aangezien de achterstand op Milan slechts twee punten bedraagt.”

Vaak zeggen ze in de Italiaanse media dat Juventus een sterspeler mist, een onterechte veronderstelling volgens Matri. “Ondertussen ben ik daar gewend aan geraakt. Maar ik vind het wel erg omdat iemand een jaar hard werkt en dan zulke zaken verneemt. Het geeft me wel de motivatie om nog harder te werken en mezelf te verbeteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties