Van Nistelrooy leidt Malaga naar derde plaats

Jefrey Van der Straeten
| 3 reacties

Malaga won vandaag met 1-2 bij Espanyol. Ruud Van Nistelrooy kon zich nog eens op het scorebord werken.

Bij een 1-0-achterstand bracht Malaga-trainer Pellegrini de Nederlandse veteraan in. De 35-jarige met een neus voor doelpunten bedankte zijn trainer vrijwel meteen: na drie minuten lag de bal al in het mandje.

Twee minuten later ging Malaga zelfs met de volle buit gaan lopen toen ex-Bayern-speler Demichelis de 1-2 scoorde.

Voor Van Nistelrooy was het nog maar zijn derde doelpunt van het seizoen. Hij speelde al in negentien wedstrijden mee, weliswaar vaak als wisselspeler. Onlangs liet de Nederlander, die einde contract is aan het eind van het seizoen, nog weten dat hij twijfelt over zijn toekomst. Hij overweegt om zijn schoenen aan de haak te hangen.

Met deze winst komt Malaga op een gedeelde derde plaats met Valencia, dat gisteren met 3-1 de boot in ging tegen Getafe.