Mirallas wil graag blijven in Griekenland

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Mirallas wil graag blijven in Griekenland
Foto: © SC

Kevin Mirallas (foto) beleeft mooie dagen bij zijn club Olympiacos Piraeus. De spits wil dan ook graag langer blijven in de Griekse havenstad.

Kevin Mirallas had voor het seizoen als ambitie gesteld om de veertien goals van vorig seizoen te verbeteren. "Er zijn nog vijf speeldagen en ik heb dat aantal nu al gehaald. Beter doen kan nu ech geen probleem meer zijn", stelt de Rode Duivel in een interview met France Football.

"Er zijn al een aantal clubs die zich gemeld hebben, maar ik heb het hier erg goed naar mijn zin. De club is ook altijd achter mij blijven staan toen ik een wat mindere periode doormaakte en ik word hier ook goed betaald. Mijn familie is hier trouwens erg gelukkig. Waarom zou ik dan moeten vertrekken? Het zou uitstekend zijn mocht ik hier nog een seizoen kunnen blijven", gaat Mirallas verder.

Mirallas liet ook nog weten dat het eigenlijk nooit zijn bedoeling was om in Griekenland te voetballen. "Na St.-Etienne had ik wel nood aan een nieuwe uitdaging en mijn beslissing om naar hier te komen is uiteindelijk een schot in de roos gebleken", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties